HILS PÅ VÅRT SALGSTEAM – Namsos Fritid
Navarvegen 4, 7820 Spillum Sentralbord: 74 27 50 99, Salgsavdeling 404 00 559 Kontakt oss

HILS PÅ VÅRT SALGSTEAM

Roar Ottesen og Tore Nordfjellmark har hatt sine første 14 dager på jobb som nye selgere ved Namsos Fritid AS og vi gleder oss til fortsettelsen med dem.

Tore kommer fra jobben som selger av Overhalla Hus i mange år og Roar fra jobben som bilselger. Bakgrunnen fra salg tror gutta det er viktig å ha med seg, det er litt lettere å forstå kundenes behov og presentere løsninger som gir tilfredse kunder. Her har vi fått inn mye erfaring sier en fornøyd Daniel Herdebrei Skaanes som er salgsleder for teamet.

Selv om de så langt har litt kort fartstid, så er inntrykket både Roar og Tore drar med seg inn, at dette er en bransje med gode produkter og flotte kunder. Namsos Fritid AS har opparbeidet seg mye kompetanse siden ideen startet i 1986, så det blir spennende å være med å forvalte videre sier de.

Hvorfor velger dere Namsos Fritid AS? Jo, det er mye på grunn av erfaringen og kunnskapen i bedriften, spennende nye tanker i forhold til satsing i nye lokaler i løpet av 2023, samt at begge er fritidsinteressert og liker nye opplevelser.

Tore liker godt å ta med seg sekken og kaffekjelen og dra til fjells og nyte de opplevelser det gir, men svinger lett over til at det er å lære seg naturen og ta med seg det inn i jakta som også er litt av baktanken med naturinteressen.

Roar har ofte med seg bikkja på tur om det er på føttene eller på ski. Det vil nok bli tider hvor huset står tomt sier han når vi begge er fullt opptatt, kona med arbeid i helsevesenet og jeg med å serve kundene våre, men når vi trives og synes det er artig, så gir det oss mye tilbake.

Vi storgleder oss til en ny sesong og det skal bli artig å bli kjent med alle flotte nåværende, tidligere og de nye kundene våre, smiler alle tre samstemte.

Tore treffes på telefon 903 66 740 / 404 00 559 eller tono@namsosfritid.no

Roar treffes på telefon 458 79 588 / 404 00 559 eller roar@namsosfritid.no

Daniel treffes på telefon 457 23 959 / 404 00 559 eller daniel@namsosfritid.no

Velkommen inn til oss!

Handle i vår nettbutikk

Vi har alt av utstyr til camping og bobil - fra campingmøbler til parabolantenner og sykkelstativ. Handle enkelt og effektivt på nett! Gå til nettbutikken