Norges Caravanbransjeforbund (NCB) organiserer de profesjonelle og seriøse aktørene i norsk caravanbransje. Du som forbruker skal føle deg tryggere når du handler med forbundets medlemmer. Se derfor etter NCBs bransjemerke når du skal kjøpe deg ei campingvogn eller en bobil.

NCB samler bransjen og samarbeider på tvers av vogn- og bobilmerker. NCB jobber for at kundene skal oppleve at de får den beste servicen, de beste rådene og gjør de beste handlene hos medlemsbedriftene.

God kundebehandling

Caravanbransjen er avhengig av tillit hos forbrukeren. Å følge norsk lov er en forutsetning for medlemskap, i tillegg undertegner alle medlemmer på forbundets etiske regelverk, som gir deg som kunde enda mer trygghet. Forbundets mål for god kundebehandling er at kundene skal ha trygghet for sine kjøp og produktene skal være av beste kvalitet. Forbundet jobber kontinuerlig for at du som kunde skal ha sikkerhet i alle kjøps- og verkstedssituasjoner.

Se etter bransjemerket

NCB driver blant annet med kursing av medlemsbedriftenes ansatte for å sikre at kundene skal nyte godt av godt kvalifiserte medarbeidere. NCB er en landsdekkende organisasjon for caravanforhandlere, produsenter og importører av bobiler, campingvogner og utstyrsleverandører.

Godkjenninger gitt til Namsos Fritid AS

Gassmerket

hos Namsos Fritid AS finner kundene sertifiserte caravanteknikere for gassinstallasjoner. De tilfredsstiller myndighetenes krav for installasjon, kontroll og utbedring av gassanlegg i bobil og campingvogn.

Bremsemerket

Hos Namsos Fritid AS finner kundene sertifiserte caravanteknikere for kontroll av bremsesystemet på campingvogn.

NCB-merket

Namsos Fritid AS er som medlem av NCB, en av de seriøse og profesjonelle forhandlerne i Norsk caravanbransje.

 

Les mer på Norges CaravanBransjeforbund (caravanbransjen.no)