Norgesferie forventes forsterket ytterligere i 2021 – Namsos Fritid
Navarvegen 4, 7820 Spillum Sentralbord: 74 27 50 99, Salgsavdeling 404 00 559 Kontakt oss

Norgesferie forventes forsterket ytterligere i 2021

Et godt 2020 fortsetter med en flott start på 2021 for Namsos Fritid AS!

– daglig leder Martin F. Wågan

Flere medier melder om at januar har vært en god start på året for salg av bobiler og campingvogner. NRK.no melder at det er sterke tendenser til at det kan bli mangel på bobiler i år og at de som ønsker denne ferieformen bør handle raskt.

– Daglig leder Martin F. Wågan i Namsos Fritid AS, er av samme oppfatning. Med koronasituasjonen i fjor, fikk vi en nedstenging av fabrikkene rundt om i Europa og dermed en produksjonsnedgang. Det igjen betyr at det er produsert mindre antall 2021-biler og tilgangen i det norske markedet blir da også mindre. I og med det fortsatt forventes meget stor vekst i bobilsalget på kontinentet, kan nok situasjonen framover bli en mangel på nye bobiler og campingvogner. Bobilverdenen.no melder at salget i 2020 var noe ujevnt, mens det så å si ble sprengt i Tyskland. Det kan med andre ord være smart å handle forholdsvis raskt.

Daglig leder Martin F. Wågan forteller om et godt år i 2020 som fortsetter med en flott start på 2021. Videre at Namsos Fritid AS i 2021 har posisjonert seg riktig med de gode markedsmessig populære merker, så vi skal nok greie å finne de gode løsninger for kundene inn mot det som på ny kan bli tidenes sommerferie avslutter han.

Reise med bobil eller campingvogn er litt «All Inclusive», altså fritidsleiligheten har du med på tur. Det gjør det litt lettere å dra hvor en vil, når en vil. Den friheten er det mange som vil ha. De fleste bobilene har gode sengeløsninger for 4 personer, et godt utstyrt kjøkken og et bad med dusj og toalett. Bobiler med vektklasse inntil 3500 kg. (altså førerkortklasse B) er de mest etterspurte sier Torbjørn Hennissen og Thomas Barstad, som er selgere ved Namsos Fritid AS. Videre ønsker mange solcelleanlegg, markiser og sykkelstativ, som muliggjør fricamping og opplevelser på en annen måte. Vi treffer og får stadig mange flere nye og yngre kundegrupper og det er artig. Vi tror det henger mye sammen med at vi er blant de dyktigste på leveringstid og at vi har de merkene og modellene som etterspørres legger de samstemte til. Kort oppsummert kan det være lurt å handle raskt for å sikre seg bobil eller campingvogn for nye opplevelser.

Handle i vår nettbutikk

Vi har alt av utstyr til camping og bobil - fra campingmøbler til parabolantenner og sykkelstativ. Handle enkelt og effektivt på nett! Gå til nettbutikken