NY KJØLESKAPLÅS – Namsos Fritid
Navarvegen 4, 7820 Spillum Sentralbord: 74 27 50 99, Salgsavdeling 404 00 559 Kontakt oss

NY KJØLESKAPLÅS

At det lett kan bli store endringer ved å dra på ferie med campingvogn, fikk en av våre kunder god erfaring med. Kjøleskaplåsen i campingvogna gikk i stykker like før avreise for familiens årlige sommerferie. I frisk MacGyver-stil kastet husets mann seg i gang med en quickfix og lettet konstaterte han at det ble riktig så bra…enn så lenge!

Namsos Fritid AS har en godt utstyrt tilbehørsbutikk med duppedingser til det meste innen caravan og bobil. Så vi fikk besøk av familien som på ny hadde behov for å få fikset kjøleskapslåsen, selv etter mannens selvlærte reparasjon. Ny lås til kr. 72,- ble glatt ekspedert og oppdraget var vel utført, både for mannen og oss…enn så lenge!

Mens mannen i vognen stolt kjøpte og kastet seg i gang med å skifte til ny kjøleskapslås, var jo vognas frue og barn blitt okkupert av en selger og informert om de nye mulighetene som bl.a. Polar-vognene skilter med i årets modellutvalg. Dermed var det gjort. Ny kjøleskapslås til kr. 72 endte med ny Polarvogn.

De hyggelige tilbakemeldingene fra familien setter vi stor pris på og vognas far slipper rundene med gaffatape, skrujern og strips for å holde vogna i skjønneste stand. Nå kan hele familien isteden bruke all sin tid på seg selv, opplevelser og aktivitet. Takk for handelen!

Riktig god sommer fra oss i Namsos Fritid AS og velkommen innom!

Historie og artikkel er gjengitt med kundens tillatelse!

Handle i vår nettbutikk

Vi har alt av utstyr til camping og bobil - fra campingmøbler til parabolantenner og sykkelstativ. Handle enkelt og effektivt på nett! Gå til nettbutikken