OPPLEV NORGE! – Namsos Fritid
Navarvegen 4, 7820 Spillum Sentralbord: 74 27 50 99, Salgsavdeling 404 00 559 Kontakt oss

OPPLEV NORGE!

Å reise med bobil eller campingvogn i Norge kan bli en tilnærmet perfekt tur. Akkurat slik du selv har planlagt og lagt opp til. Møt ulike turistattraksjoner, opplevelser, fricamping, campingplasser og aktiviteter som står i kø langs den norske landevegen.

Husk, ta en pause og nyt utsikten
Solifer Action

Hva med noen dager ekstra i vakre Trøndelag? Kanskje moskussafari på Dovre, fiske langs Trøndelagskysten fra Htra/Frøya, Fosen og videre opp til Namdalskysten? Eller en svipptur opp til fjellregionen og en fjelltur på Rørosviddene?

Med bobil eller campingvogn fra Namsos Fritid AS legger du nettopp opp til turene på dine egne premisser, tilpasset deg. Og, er du innom Trøndelag på nord- eller sørover, så har Namsos Fritid AS dyktige serviceteknikere hvis en teknisk utfordring plutselig skulle dukke opp.

Hva med en ny helintegrert Solifer bobil med 4 sengeplasser, markise, sykkelstativ for 4 sykler, støtteben, automat og alufelger? Eller kanskje en Polar Campingvogn for familien med Alde vannbåren varme, stekeovn, micro og ytterligere +punkter?

Helintegrert bobil Solifer
Polar campingvogn

Namsos Fritid AS leverer Bürstner, Sunlight, Polar og Dethleffs. I tillegg en et bredt sortiment av høyaktuelle brukte biler/vogner.

Namsos Fritid AS, gir en trygg start på turen. Besøk oss gjerne i våre lokaler med en stor utstyrsbutikk. Velkommen inn og vi gir deg reisetrygghet med mer enn 30 år med fagkunnskap.

Handle i vår nettbutikk

Vi har alt av utstyr til camping og bobil - fra campingmøbler til parabolantenner og sykkelstativ. Handle enkelt og effektivt på nett! Gå til nettbutikken