STOR ETTERSPØRSEL ETTER BOBIL I ÅR OGSÅ – Namsos Fritid
Navarvegen 4, 7820 Spillum Sentralbord: 74 27 50 99, Salgsavdeling 404 00 559 Kontakt oss

STOR ETTERSPØRSEL ETTER BOBIL I ÅR OGSÅ

TV2 Nyhetene melder onsdag 21/4 om at mange i år også vil ha bobil. Mye av årsaken ligger i at mange forbereder seg på nok en noe annerledes sommer og vil velge norgesferie og bobil/caravan turisme. Siden 2020 har salget nesten doblet seg. caravanbransjen tror at denne trenden er kommet for å bli. Valg, variasjon og friheten er blant de viktigste faktorene ved valg av bobilferie (https://sumo.tv2.no/nyheter/nyhetene/nyhetene-2021-episode-111-1643514.html?showPlayer=true&chapterId=1131046).

De mange muligheten bobilene tilbyr gjør at dette er som ei hytte på hjul, eller leiligheten med deg hvor du vil. Fra NRK meldes det om at parabol, solcelleanlegg og stativ for ordinær eller el-sykkel står på tilbehørslista. Med godt utstyr bad, valg av enkeltseng eller dobbeltseng, vannbåren varme og fullt utstyrte bad er viktig (https://www.nrk.no/trondelag/nordmenn-koster-pa-seg-ekstra-luksus-nar-de-kjoper-bobil-og-bat-til-norgesferien-1.15389348)

Ta med deg din egen leilighet hvor du vil og når du vil!

Camping står sterkt i Norge. Mange yngre velger også bobil som ferieform og det er et voksende marked som lengre ikke bare er forbeholdt den godt voksne garde. Friheten til å velge når en vil reise er stor, det samme gjelder at mange ønsker sine personlige eiendeler med seg på tur. Utleie av bobiler i de mest attraktive sommertiden virker nesten fylt opp (https://www.nrk.no/vestfoldogtelemark/kan-bli-vanskelig-a-leie-bobil-i-sommerferien-1.15399305).

Handle i vår nettbutikk

Vi har alt av utstyr til camping og bobil - fra campingmøbler til parabolantenner og sykkelstativ. Handle enkelt og effektivt på nett! Gå til nettbutikken