TID FOR VÅRPUSS? – Namsos Fritid
Navarvegen 4, 7820 Spillum Sentralbord: 74 27 50 99, Salgsavdeling 404 00 559 Kontakt oss

TID FOR VÅRPUSS?

Snøen er på full retrett og dagene er også lengre, lysere og varmere. Mange har allerede hentet bobilen eller campingvogna ut fra vinterlagring og er i gang med vårpussen og vedlikeholdet før en lang fritidssesong for fullt setter inn.

GASSTEST bestiller du enkelt og greit til vårt verksted. Gass-slanger og -koblinger slites over tid, så det kan være smart å bestille en faglig kontroll av anlegget før hovedsesongen for ferie og fritid tar til.

FUKTTEST er et annet område det lønner seg å ha kontroll over. Selv små og kanskje ubetydelige lekkasjer kan fort bli omfattende og kostbart. En årlig fukttest kan nok være lønnsomt i lengden.

EGET VEDLIKEHOLD som smøring av låser som kan bli trege. Lister rundt dører og vinduer bør få en runde med silikon. Sjekk lufttrykket i dekkene som er viktig for både sikkerheten og kjørekomfort. Etter vask og stell utvendig etter lengre tids lagring er det greit å ta en runde med polering.

INNVENDIG er det lurt å sjekke om det kan ha oppstått noen lekkasjer i løpet av vinteren før vanntanken fylles full. Kontroller koblinger, kraner og slanger for eventuelle sprekker eller andre uregelmessigheter.

Sjekk SERVICEHEFTET for serviceintervaller på bildelen og før milene legges tilbake kan det være lurt med en motorservice.

GOD PÅSKE!

Handle i vår nettbutikk

Vi har alt av utstyr til camping og bobil - fra campingmøbler til parabolantenner og sykkelstativ. Handle enkelt og effektivt på nett! Gå til nettbutikken