Et moderne bobil- og caravansenter

  1. Start
  2. Aktuelt
  3. Norges nyeste og mest moderne bobil- og caravansenter!
Aktuelt 2023-01-20 10:44

27. februar er vi stolte av å åpne et av Norges flotteste bobil- og caravansenter. Hele 2798kvm fordelt på verksted- og servicesenter, salgshall og kundelunge.

For å lage en god atmosfære innendørs, dempe støy og akustikk og gi gode arbeidsforhold på verksted, har vi lagt himling i hele lokalet. For kundene skal det være behagelig å gå innendørs å bli nysgjerrig på våre enheter uten omkringliggende støy. Dette er også et godt HMS-tiltak for våre ansatte, ikke minst på verkstedet. Sammen med god og riktig belysning skaper vi en atmosfære for kundene tilsvarende de produkter vi selger. Fasilitetene for så vel kunder som ansatte, kan dermed nesten ikke bli bedre.

Ta med familie, venner, ektefelle/partner/samboer inn i en lun innendørs atmosfære og se på bobil, eller campingvogn. Våre rådgivere bidrar til å finne riktig enhet til riktig pris og riktig finansiert. Vårt oppdrag er å gi en forutsigbar og trygg handel og et godt rom for nye opplevelser.

Her finnes godt med utvendig asfaltert oppstillings og parkeringsplass, egen opplyst tømmestasjon for toalett og gråvann, samt ferskvannspåfylling. Utvendig døgnåpen gassautomat med kompositt-/stålflasker for industri og fritidkobling, gjør det mulig når som helst å bytte gassflaske(r).

Merker vi forhandler er anerkjente Carthago, Rapido, Bürstner, Dethleffs og Sunlight. I tillegg har vi den nye og spennende offraodvogna ES-3 vogna fra RS-Camp.