Vår service og kunnskap gir deg trygghet!

  1. Start
  2. Aktuelt
  3. Service? Vi gir kundene trygge opplevelser!
Aktuelt 2023-01-20 10:01

Vårt servicesenter ordner det meste innenfor bobil- og campingvogn, slik at du skal kunne ha trygg bruk. For at garantier skal være gyldige må naturlig nok enhetens serviceprogram følges. Ikke bare bildelen, men også bodelen trenger service og ettersyn og det samme for campingvogn.

Autorisert caravanverksted er vi fra Norsk caravanbransjeforening. Vi autoriseres også fra våre produsenter/fabrikker og forhandler merker som Carthago, Dethleffs, Rapido, Sunlight og Bürstner. I tillegg småvogner fra RS-Camp. Våre caravanteknikere oppdateres jevnlig fra fabrikker og leverandører. I tillegg tas nødvendige kurs og programmer for å være faglig kvalifisert. Vi lar våre caravanteknikere få nødvendig dokumenterbart faglig påfyll for å sikre kundene best mulig.

Gass-systemet er greit å få kontrollert årlig og for å påse at alle gass-slanger er i orden og godkjent. Våre caravanteknikere er selvfølgelig utdannet og sertifisert for å ta slike kontroller og du får et gass-sertifikat tilbake. Det kan være lurt å spørre om å få se et slikt kursbevis. det gjør deg tryggere på turen.

Fukttest skal følge enhetens intervaller for å opprettholde enhetenes tetthetsgaranti. Noen slutter med å ta slike fukttester etter at tetthetsgarantien har gått ut, men det kan være både økonomisk og inneklimamessig være lurt å fortsette med disse kontrollene for å få en årlig tilstandssjekk. Slik kan en unngå eventuelle større skader og dyre reparasjoner og samtidig være trygg på at inneklimaet er godt.

Reparasjon og utbedring utfører vi ofte når et eventuelt uhell, eller skade har oppstått. Vi gjør da fagmessig enheten klar for nye opplevelser. Våre erfarne caravanteknikere fikser det meste. Dekker forsikringsselskapet eventuell skade, så ordner vi det også.

Ettermontering og ekstrautstyr er det mange som ønsker. Etter endel bruk, er det mange som erfarer at mer eller annet utstyr i tillegg burde være med. Vi ettermonterer det meste av tilleggsutstyr, som parabol, markiser, sykkelstativ, solcelle osv. her er listen lang alt avhengig av hvilket utstyr som kan ettermonteres.

Bilreparasjon har vi har god kontakt med øvrige bilverksteder for å ordne for alle merker som Fiat, Mercedes, Ford, Citroen osv. Som kunde trenger du ett kontaktsted som holder bobilen eller campingvogna i orden. Snakk med vårt servicesenter om hva det er behov for, så ordner vi det.

Service kan det være greit å ta årlig eller minst annenhvert år, eller i det minste i det omfang som enhetens serviceintervall sier noe om. Ja det er faktisk like viktig for campingvogna også. Fukttest, bremsesjekk, gasstest, kontroll av el-anlegg, eller med andre ord en årlig tilstandsrapport, kan bidra til fokus på opplevelsene isteden for unødige problemer. Skjulte feil kan oppstå og de kan vi greie å avdekke tidlig. Men uansett, jevnlig egenkontroll og vedlikehold anbefales selvfølgelig.

Dekk tilbyr vi fra vårt servicesenter og vi kontrollerer dekkene når enheten er inne på servicesjekk eller kontroll. Vi setter på nye dekk om det trengs etter en avsjekk med deg som kunde. Det er greit å rulle trygt på tur!

Vår- og vinterklargjøring som start og slutt på hovedsesongen kan vi ta for deg. Kontakt servicesentret for å sette opp time for kontroll, tilsyn og sjekk før sesongstart eller etter at årets opplevelser er vel gjennomført. Mye kan skje med enheten før, under og etter sesongen.

Verksted-/servicetime bestiller du ved å fylle ut skjemaet under servicesenter i menyen over eller på telefonnr: 74 27 50 99.