Om Namsos Fritid – Namsos Fritid
Navarvegen 4, 7820 Spillum Sentralbord: 74 27 50 99, Salgsavdeling 404 00 559 Kontakt oss

Om Namsos Fritid

Vårt verksted er på 300 m2 og har en takhøyde på 5 meter. Det betyr at vi gjennomfører service og utbedringer selv på de store vogner og bobiler.

Bobil

Våre dyktige teknikere er kurspålagte og spesialiserte på selve bo-delen. Vi utfører service, gass- og fukttester, takst og reparasjoner både inn- og utvendig på bobiler og campingvogner.

Solcelle -anlegg, brenselcelle for batterilading, alarmsentraler, TV/parabol-antenner, markiser og sykkelstativ er bare noe av det vi monterer på nye og brukte enheter. Vi er autorisert Truma-partner, noe som gjør oss til en spesialister på varmesystemene, det gjelder både Truma og Alde varmeanlegg.

Campingvogn

Er du førstegangskjøper eller erfaren caravanist er det godt å kunne få hjelp av en profesjonell forhandler. Vi har over 30 års fartstid i caravanbransjen, noe som betyr at vi kan bobil og campingvogn!

Salgslokaler og butikk

Salgslokalene er på hele 1500 m2 fordelt over to etasjer. I første etasje finnes tilbehørsbutikk, kundemottak og administrasjon, samt på høst og vinter utstilling av campingvogner. Andre etasje er salgslokalene for nye bobiler.

Salgslokalene er godt tilrettelagt for kundene til å kunne bruke nødvendig tid før en bestemmer seg. Dette gjør oss til et godt kundesenter for bobil- og Caravan.
Fagbutikk med tilbehør og deler, alt fra campingstoler, bord, grill, spesialdeler, belysning og alt til vann-systemene er noe av varelageret vårt.
Velkommen inn til en hyggelig handel!

Åpningstider

Mandag til fredag, 08:00 – 16:30
Lørdager 10-14

Lørdagsåpent i perioden 1. mai – 31. august kl. 10 – 14