Om Namsos Fritid – Namsos Fritid
Navarvegen 4, 7820 Spillum Tlf: 74 27 50 99 Kontakt oss

Om Namsos Fritid

Vårt verksted er på hele 300 m2 og en takhøyde på 5 meter, og kan derfor ta inn fra de minste vogner til de største bobiler.

Bobil

Våre mekanikere er kurspålagte og spesialiserte på bo-delen til bobiler og campingvogn. Vi utfører service, fukttest, takst og reparasjon av små og store skader, både inn- og utvendig.

Solcelle på tak, brenselcelle for batterilading, alarmsentraler og tv/parabol antenner er bare noe av det vi monterer på Bobiler og Campingvogner. Vi er autorisert Truma-partners, noe som gjør oss til en spesialist på varmesystemer i bobil og campingvogn, enten det er Truma eller Alde varme.

Vi bistår gjerne med hjelp over telefon om du har behov for det!

Campingvogn

Selv om du er førstegangskjøper eller en erfaren caravanist er det godt å kunne få hjelp av en profesjonell forhandler.

Butikk

Butikken er på hele 1500 m2 i to etasjer. 1 etg. består av kontorer og 500 kvadrat med rekvisita til caravan og bobil. 2 etg. har vi utstilt Bobiler og Campingvogner, nytt og brukt.

Til sammen får vi 25 biler/vogner innendørs. Dette gjør oss til Nord-Trøndelags største Bobil- og Caravan senter. Campingstoler, bord, gassgrill, plastservice i flere varianter, belysning og alt til vann anlegg er noe av varelageret vårt.

Åpningstider

Mandag til fredag, 08:00 – 16:30
Lørdager 10-14

Lørdagsåpent i perioden 1. mai – 31. august kl. 10 – 14