VERKSTEDTJENESTER - SERVICE - DELER OG TILBEHØR, ET KOMPLETT SERVICESENTER

Ved behov for verkstedtime for reparasjon, service eller montering, kan du enten kontakte oss på telefon 74 27 50 99, eller sende oss en henvendelse med å fylle ut skjemaet på denne siden. her er også muligheten for å laste opp et bilde av feil/skade eller del som ønskes. Vi vil deretter ta kontakt med deg for å avtale en time som passer, eller så vil du få SMS med timebekreftelse. Ved delebestilling, sender vi en ordrebekreftelse på epost til deg og sender gjerne landet rundt. I vår nettbutikkløsning kan alt av utstyr og tilbehør bestilles.

Vårt servicesenter tilbyr også utendørs døgnåpen gassautomat med både kompositt- og stålflasker for industri- eller fritidskobling. opplyst tømmestasjon for toalett, gråvann og ferskvannsfylling hører naturlig med. Inne kan du vente i en komfortabel kundesalong med kaffe, eller rusle rundt inne i vår utstilling av bobiler og campingvogner eller i butikken med naturlig tilbehør og rekvisita.

Fyll ut skjemaet for å bestille time eller ønsket del. Trykk deretter knappen send henvendelse. Når vi har mottatt og behandlet din forespørsel tar vi kontakt med deg for å avtale tidspunkt/eller forsendelse. Passer ønsket tidspunkt, kan det være at du får en SMS med timebekreftelse.

Har du spørsmål? Kontakt oss på:

Telefon 74 27 50 99

Epost: verksted@namsosfritid.no

 

Vi har døgnåpen gassautomat!